Khamis, 21 Jun 2012

Takenn Sudahh ~ xD

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
Heyy all xD
Okay , hari neyh 21/06/2012 kn-2 ? 
okayy , 
first , sorry sbb lmbt storyy xD

Pada 13/06/2012 
gelaran single dah lenyapp dlm hidupp akuu xD
Hoho ~
Aku telah ditakenn oleh budak yg bernama
Mohd Zulhelmi Bin Mohd Nizar ~
nak tgk pic dyy ? 
scroll kea bwhh xD
|
|
|
V

sorry , pic blurr sikit -.-
Handsomee kann diaa ? hehe
okayy . 
aku mmg syg gila kt dyy neyhh ~

Dia ada ciri-2 laki yg aku nakk ~
semuaanyaaa ada kt dy !
k mmg untung aku dpt dy ~

mmg ramai yg ckp dy neyh jenis ..........
opss , sorry tk bole bgtauu ~
tapi aku prcaya dy tk kn buad smua tu kt akuu . .
sbb dri ap yg aku tgkk .
dy btol-2 syg kt akuu . .

hurmm , mula-2 mmg lah aku tk caya sngt dgn dy neyhh . 
tp bila lama-2 . .
aku rasa dy mmg btol-2 sygg akuu . . 
dy neyh jnis tk ego , tk suka mrh aku , romantik dan lain-2 lgy xD
hehehe , 
dy tk pnh buat aku nangiss . . 
tpi kekadang aku nangis sbb aku tk snggup kehilangan dy ~

ada satu hari tuu , 
bff aku sndiri ckp dy neyh nk mainkan aku !
masa aku bca mcj bff aku sent tuu . 
mngalir air mataa akuu . .
mmg gila lh time tuu !
then , aku kata lah blk kt bff aku tuu . 
dy neyh bkn mcm ap yg hg ckp . and aku bgtau aku nangis . 
bff aku bole gelakk . k mmg saked hati . .
truss aku tk bls mcj dy .
then , dy mcj lgy, dy kata
weyy , hg nangis btol kaa ? sorry lh weyy , aku cuma nk uji hg ja .
aku nk tgk sama ada hg syg dy btol-2 or tkand blalala ~
aku tk balas then trus nangiss !

tapii aku tk bgtau kt zul sbb aku tkut dy trkilan :-'/
tkpa lah aku snggup nangis sorang-2 ..
aku tk snggup tgk dy nangis sekali . .
tahann jeaa masa tuu . . 
tup-2 aku trsilap sent mcj kt dy .
aku kata ' aku dibasahi dgn air mata ' 
truss dy tnya aku . 
tapi aku tk bgtauu . . aku tkut dngt dy trasa nnti . .
mcm-2 alasan aku bg kt dyy . . 
hurmm . . 

then , esoknyaaa .
bff aku bgtau dy yg aku nangis sbb dy . 
truss muka dy brubahh . . 
aku justt tundukk jaa . tk snggup tgk muka dyy . .
thenn , dy tnya lah knpa . . 
aku just diamm . . 
aku just katta tk dak ap-2 . . 
k dh lh tuu . 
satg aku yg nangis pulakk -.-

sambung kt entry lainn ~
kbaiyyy !

1 ulasan:

Eman fizye berkata...

Nasuha Best gile thaniah yert