Selasa, 13 Disember 2011

Gila suruh orang follow balik -..- .

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
Hye all  ,
Apa buad ? Ada  sehat ? Dah makan  ?
HOHO ,
jawab-2 , jagan tak jawab :-D

Okay ,
cer korang usya title untuk hari neyh  ?
"GILA SURUH ORANG FOLLOW BALIK" !
paham tak ap mksud tu ?
contohnya mcm neyh
" Awk , kita dh follow awk . awk follow kita balik ok . "
" Follow me back "
" Follow sini balik "
" Follow kita , follow tau "

Dekat shoutbox or shoutmix korang msti bnyk kn ayat tu ?? -..-
Dekat shoutbox aku pnya lah bnyk ayat tu .
kadang-2 benci aku tgk .
cer korang bagi ayat lain tengok .
contohnya mcm neyh
" Singgah sini "
" Blogwalking "
" Jalan-2 "
" Done follow "
dan lain- lain lagi .

Tak pon korang bg lh nasihat kt para blogger yg ada masalah .
contohnya ,
mcm budak tu buad satu entry ,
entry tu tentang cerita sedih . !
tentu lah budak tu dlm kesedihan kan?
so , korang kena lah nasihat dy .
kata lah ,
" BE STRONG DEAR "
" JANGAN SEDIH-2 OKAY . "
" SUDAH LAH TU , BIAR KAN YG BERLALU TU "

Neyh tk ,
korang dok suruh dy FOLLOW ME BACK-2"
tu ja ayat yang keluar dari mulut korang .
nmpak sangat korang pergi blog dy sbb nk follow ja ,
entry dy haram korang tk baca lngsung .

Apa lah korang -..-  ..
huh ! dah lh , aku tk larat nk beleter pnjang-2 . .
Kbaiyyy ~
Assalamualaikum ~

4 ulasan:

syasyajohan berkata...

naik menyampah jugaklah.biasanya budak2 kecik yg tulis

follow sini balik and etc.

HAHA

cik pinaz berkata...

ala biasa la tu .. kalau x cakap mcm tu haram tak follow balik .. sesetengah la... jangan tipu la .. kalau kata x penah buat .. masa mula2 buat blog mesti penah gak .. just relaaks je .. kalau tak suka x pyh follow .. tapi pnaz bukan jns mcm tu .. dh org follow kita , apalah salahnya kita follow diaa balik .. lagi pun dia tulis mcm tu sebab nak kita tau je .. oke ..chill laa

Bdx Kesepian !! berkata...

haha , okay lah .

Tanpa Nama berkata...

kire ok la tu