Sabtu, 17 Disember 2011

Bajet "HOT" !!!

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
Hey-2 :-)
Okay , staright to the  point okay .
BAJET HOT ? 
bnyak terdapat dalam facebook .
contohnya mcm neyh :

Dia IM aku suruh pi like ALBUM GAMBAR DIA -..- .. !
itu lah bajet hot !
okay , 
serious aku cakap , 
kalau ada orang IM aku suruh pi like status or gmbr depa ,
aku tak akan layan , 
aku pi profile dy , 
REMOVE trus ! 
Btw , budak tu dah kena remove dari friendlist aku ..

Aku benci budak yang bajet HOT .
dok cari PUBLISITI MURAHAN !
dengan itu , orang akan anggap dia tu HOT !
padahal tak pon .. !

okay aku malas nak cakap banyak !
buad saked hati ja ! 
Kbaiyyyyyy ! 
I LOVE YOU SO MUCH CAPITAL S

4 ulasan:

shedameor berkata...

memang ade orang macam ni. haih

Farid berkata...

haha..tapi dia masih cover...x brani buh direct kt status...

Naqibah berkata...

Ramai orang macamni, desperate sangat nak populariti, hehe , sabar jelaa .

Bdx Kesepian !! berkata...

haha , itu lah pasal .. kadang-2 geram dibuatnya ..